7 Şubat 2014 Cuma

Cevizli Sucuk

Türkiye genelinde lezzetiyle baş döndüren cevizli sucuk,yani diğer adıyla "köme", Türkiye içinden ve yurt dışından olağanüstü ilgi görüyor. Üretici firmalar tarafından kargo ile özel ambalajlarda diğer şehirlerdeki perakende satış noktalarına ve müşterilerine gönderilen cevizli sucuk, Türkiye ekonomisine de büyük katkı sağlıyor.


'Yasal doping' olarak ifade edilen cevizli sucuk ülkenin dört bir yanında kurulan ithalat firmalarıyla günden güne fenomenleşiyor. Bunun yanında doğu batı arasında gidip gelenler için yol üzerinde kurulan pestil ve köme mağazaları ile ünü Türkiye'ye yayılan cevizli sucuk, yurt dışına da açılacak.   

Şıralı ürün denilen, duttan ve üzümden yapılan; ballı, cevizli, fındıklı çeşitleriyle damak tadına hitap eden cevizli sucuğun önceleri evlerde yapılıyordu, şimdilerde ise bu değerin ekonomiye kazandırılmaya çalışması hedefleniyor. 

Mersin Oto kiralama Mersin rent a car 


1 yorum:

  1. The Iron Man with titanium teeth k9
    The titanium nipple barbells Iron Man with titanium teeth k9. I love titanium blade the look of these guys. titanium muffler I loved this winnerwell titanium stove game but would have thought to spend some time titanium watches on them again. I will definitely

    YanıtlaSil